Profesors, kas jau septembrī prognozēja Trampa uzvaru, tagad paredz viņa impīčmentu

Donalds Tramps

Amerikas universitātes profesors, kas jau septembrī prognozēja Donalda Trampa uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, tagad paredz viņa impīčmentu. Un tam piepalīdzēšot Republikāņu partija, vēsta Washington Post.

Amerikas universitātes vēstures profesors Alans Līčmans (Allan Lichtman) jau vairākas desmitgades nāk klajā ar precīzām vēlēšanu rezultātu prognozēm. Tās viņš aprēķina, pamatojoties uz paša izstrādātu sistēmu, kas balstīta uz trīspadsmit “atslēgas” faktoriem. Profesors Līčmans jau septembrī paredzēja, ka šogad Amerikas prezidenta vēlēšanās, pateicoties savai harismai, uzvarēs Donalds Tramps. Un nekļūdījās –visiem par pārsteigumu, 8. novembrī Tramps kļuva par ASV 45.prezidentu.

 

 

“Es gribu izteikt vēl vienu prognozi. Taču tās pamatā nav mana sistēma – es vienkārši jūtu. Es paredzu, ka Republikāņu partija savā kongresā paziņos par Trampa impīčmentu. Viņi nevēlas, lai prezidents būtu Donalds Tramps, jo nespēj viņu kontrolēt. Tramps ir neprognozējams. Republikāņu partija ar vislielāko prieku ASV prezidenta amatā vēlētos redzēt Maiku Pensu – pilnībā taisnvirziena politiķi, konservatīvu un kontrolējamu republikāni. Un esmu diezgan pārliecināts, ka Tramps radīs iemeslu impīčmentam”. – paziņoja Līčmans.

Profesors arī norāda, ka impīčmentu var izraisīt kādas nebūt Trampa darbības, kas kļūs par draudiem nacionālajai drošībai. Profesors tostarp uzsver, ka Tramps tā arī nav atklājis savus aizrobežu biznesa sakarus, kas arī var tikt uzskatīti par draudiem ASV nacionālajai drošībai.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: Washington Post.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar