“Politiska pasūtījuma” dēļ Bondars spiests iztikt ar 430 eiro mēnesī

Bondars

Saeimas Budžeta komisijas vadītājs , “Attīstibai/Par!” politiķis Mārtiņš Bondars esot spiests izteikt  ar minimālo algu – 430 eiro mēnesī.

To deputāts atklājis “TV3 ziņām”.

Tāpat kā strādājot Rīgas domē, arī par  darbu Saeimā tiesu izpildītāji viņam katru mēnesi atskaitot lielāko daļu ienākumu, mēnesī atstājot vien minimālo algu – 430 eiro. Ar šo summu deputāts esot spiests iztikt.
.
“Protams, deputātiem nav imunitāte attiecībā pret šāda veida situācijām, un šī neērtība manā dzīvē turpinās. Es ļoti ceru, ka apgabaltiesā būs pozitīvs lēmums un es beidzot varēšu sākt dzīvot normālu cilvēka dzīvi,” teica Bondars, un uzsver, ka piekritis vadīt Budžetu komisiju, jo šis darbs esot viņa aicinājums.
.
Bondara pamatalga ir 2749 eiro, bet piemaksa par budžeta komisijas vadīšanu 1194 eiro. Līdz ar to, tiesu izpildītāju guvums ir ap trim tūkstošiem eiro mēnesī. Ieturēto naudu deputāts atgūšot, ja tiesa atzīs par nepamatotu civilprasību pret Bondaru un vēl sešiem bijušajiem Latvijas Krājbankas, kurā savus iekrājumus zaudēja arī Maestro Raimonds Pauls, valdes locekļiem par 15 miljonu zaudējumu radīšanu Latvijas Krājbankai.

Bondars, no kura Krājbankas likvidatori vēlas piedzīt aptuveni divus miljonus eiro, uzskata, ka lieta ir politisks pasūtījums.

Te gan ir jāatzīmē, ka arī ievērojamai daļai Latvijas iedzīvotāju nākas dzīvot ar tikpat niecīgiem ienākumiem. Bez “politiskā pasūtījuma” un cerībām reiz dzīvot “normālu cilvēka dzīvi”, Bondara vārdiem runājot.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter! 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
klau
klau

Pietiks ņirgāties par nabagiem un nabagmāju Latviju? Tas debīlai bondars varētu pasēdēt un muti ciet paklusēt.

Lamata
Lamata

Jebkurš nesmukums, ko pastrādā mūsu varoņi, tiek pasludināts par politisku pasūtījumu. Kurš pasūtīja Latvijas krājbankas naudas nelikumīgu pārskaitīšanu ? Ja Antonovs, tad Bondaram viņš jāiesūdz tiesā. Ja Bondars izkalpojās , pārkāpjot likumu, pašam nākas atbildēt.

Trīne
Trīne

Interesanti , kāda pielade būs kriminālapsūdzētam Saeimas komisijas vadītājam !

Jonas
Jonas

Kādas problēmas, lai paņem no tās naudas, kuru dabūja par to lietu, par kuru ir piespriests sods.

Neviens nav Dievs
Neviens nav Dievs

Tiesu izpilditajas – ta jau ir diagnoze Jonas, bet nu………