Pabrikam Eiroparlamentā noteikti ierobežojumi

Pabriks

Arta Pabrika šķiršanās no “Vienotības” nav palikusi bez sekām Eiroparlamentā, kurā viņš ievēlēts no šī politiskā spēka saraksta – pēc “Vienotības” iesnieguma Eiropas Tautas partijas frakcija viņam līdz vēlēšanām uzlikusi ierobežojumus, vēsta LTV Ziņas.

Pabriks Latvijas Televīzijai sacīja, ka “Vienotības” biedri vēlējušies, lai viņš tiktu izslēgts no Eiropas Tautas partijas, pie kuras “Vienotība” pieder.

Taču Eiropas Tautas partija tam nav piekritusi. Tomēr līdz vēlēšanām Pabrikam vairs nebūs ļauts uzņemties atbildību par jauniem Eiroparlamenta ziņojumiem un viņš nedrīkstēs doties Eiropas Tautas partijas plānotos eiroparlamentāriešu komandējumos.

No “Vienotības” ievēlētais Eiropas Parlamenta (EP) deputāts  Pabriks 3.jūnijā paziņoja, ka nolēmis aiziet no partijas, lai pievienotos partiju apvienībai “Attīstībai/Par!”. Sestdien, 14.jūlijā, Pabriks oficiāli nominēts par partiju apvienības “Attīstībai/Par” premjera amata kandidātu. Viņš arī būs šīs apvienības saraksta līderis Vidzemē, lai gan viņš nav biedrs nevienā no apvienības partijām.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar