Noskaties! Debates Rīgas domē. Šis tiešām ir smieklīgi

Komentāri šeit ir lieki, kā mēdz sacīt. Toties smiekli garantēti. Noskaties!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
melnbalts pieminekļis
melnbalts pieminekļis

nikita sergeja dēls gruscovs arī tupeli galda virsmu klopēja i dauzīja polsterus piecdesmito sākumā hopku uz galda vadonim leca

piebilde
piebilde

Zāle? Es domāju to, kas marihuāna…. Vispār jau es esmu par legalizāciju, jo tad būs iespējams kontrolēt kvalitāti un galu galā pildīt valsts maciņu ar nodokļiem no zāles (PVNs, akcīzīte), bet pīpēt tomēr vajag pēc darba!

***
***

Var redzēt, ka M.Bondaram grūta dzīve. Roka nervozi kustas frikcijā. Laikam sieva nedod. Mājās ledusskapis tukšs. Atliek vien smieties un par to Ķirsi runāt. Ja cilvēks smejas, tad viņš ir kļuvis nevarīgs un stūrī iedzīts. Smiekli ir cilvēka mazspēja turēties pret jau notiekošo.

nav smiekligi
nav smiekligi

laikam jau var piedalīties dzērumā vai narkotiku reibumā šādās sēdēs, cita skaidrojuma grūti atrast … vai arī cilvēks sajucis prātā, izskatās nožēlojami, smieklīgi nē

dr.psiho
dr.psiho

Var saprast jukumā bandarsu,tajā bankā,Latvijas lepnumā,sastrādātas nelietības un nekāds noilgums nepalīdzēs jo nauda krāpnieciskā jāatgriež,cits jautājums kādā ceļā?!Protams jumtiņš brauc.Kā teicu saprast čaļi var,bet vai TAUTA PIEDOS.Cerams ar laiku šos IZĀRSTĒS,bet diemžēl slimība var arī PROGRESĒT!?

Aleksis Bišustrops
Aleksis Bišustrops

šis indivīds bondariks jūk prātā un labi sen–atceraties saimā plātījās rokās ar ZĀBAKU?Tā pati kaite kas nažukiem,nekavējoties pie psihiatra šos tautas dēlus un meitas!Pat jankisu zemes vadonis izgāja psihisko pārbaudi,a šie taču izgājuši to pašu “censoņu deokrātijas” šūli.!