Liepiņa nogurusi no Artusa Kaimiņa un apsver KPV LV pamešanu

Linda Liepiņa

“KPV LV” līdzpriekšsēdētājas amatu pametusī deputāte Linda Liepiņa ir nogurusi no partijas dibinātāja Artusa Kaimiņa izdarībām un neizslēdz politiskā spēka pamešanu.

Tas izriet no politiķes teiktā intervijā laikrakstam “Neatkarīgā Rīta Avīze”.

Par šo visai nopietno soli Liepiņa sākusi domāt pēc vienas no beidzamajām valdes sēdēm, kurā piedalījušies tikai trīs līdzpriekšsēdētāji, tajā skaitā arī Liepiņa. Artuss Kaimiņš kategoriski atteicies akceptēt sēdes darba kārtību, par kuru mēs balsoja Liepiņa un Zakatistovs. Tobrīd deputāte sapratusi, ka Kaimiņš savas personīgās intereses stāda augstāk par organizācijas interesēm, kas viņai esot absolūti nepieņemami.

Otrs piliens bijis valdes locekļa Ralfa Nemiro izvirzītais pārstāvis Ventspils brīvostā. Rebenoka virzīšana šim amatam notikusi bez jebkādas diskusijas valdē. Kandidāts vispār neticis apspriests. “Būsim godīgi, Ralfs Nemiro nebūtu ministrs, ja viņam nebūtu partijas un partija nebūtu viņu izvirzījusi,” norāda Liepiņa.

“Tas, kas notika publiskajā telpā starp Kaimiņa un Gobzema kungiem, ilgākā laikā bija, teiksim, kā ir, nemeklēsim smalkākus epitetus, mērīšanās ar gailīšiem. Bija skaidrs, ka kaut kādā veidā šis konflikts bija jāizbeidz. Kaimiņa kungs izvēlējās to beigt, izslēdzot Gobzemu no partijas,” stāsta Liepiņa.

“Mans ieteikums bija darīt to biedru sapulcē. Ja domājam organizācijas līmenī, tad tas būtu daudz demokrātiskāk. Šeit nevērtējam, kurš smukāks, labāks vai, atvainojos par izteicienu, kuram ir garāks. Tas, kā tas notika, manuprāt, bija diezgan nesmuki. Tas nenozīmē, ka es aizstāvu Gobzema kungu. Es runāju par procedūru.

Nākot politikā, viņu esot uzrunājuši gandrīz visi tā laika nopietnie politiskie spēki, atklāj Liepiņa.

Tomēr viņas izvēle bijusi par labu “KPV LV”. Galvenais faktors tam bijis tas, ka organizācija ir jauna. “Jaunu organizāciju ir daudz lielākas iespējas veidot tādu, kādu to gribētu redzēt,” pauž politiķe.

Liepiņas prāt, “KPV LV” ir pievīlusi savus vēlētājus, ejot valdībā, kuru vada “Jaunās Vienotības” pārstāvji.

Ja Liepiņa izlems izstāties no KPV LV, politiku pamest viņa negrasās.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ozols
ozols

Liepiņa vismaz sev taču atzīstas, ka Saeimā viņa tika Kaimiņa dēļ. Tiešām, nepateicība ir pasaules alga. Intervija NRA izskatījās pēc tieša signāla ZZS – domāju, ka viņa stūrēs uz šo partiju. Taču, ja jau tik nogurusi darba sākumā, nevajadzēja tik vārgai būtnei uzmesties par tautas kalpu.