Lembergs: Kaimiņ, nemūc prom! Apsolīji, tad startē Ventspilī!

Lembergs

Ventspils mērs Aivars Lembergs trešdien preses konferencē pauda aicinājumu Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam (KPV LV) neatteikties no kandidēšanas jūnijā gaidāmajās Ventspils pilsētas domes vēlēšanās.

Kaimiņš iepriekš ir izteicies, ka apsver iespēju kandidēt Ventspils domes vēlēšanās.

“Es gan ar skumjām sāku dzirdēt, ka Kaimiņš ir nobijies no manis un no Ventspils un netaisās startēt pašvaldību vēlēšanās. Tā es sapratu no informatīvās telpas. Kaimiņ, nemūc prom! Apsolīji – tad esi tik laipns, lūdzu startē Ventspilī pašvaldību vēlēšanās! Tā lieta neiet cauri. Es kategoriski uzdodu startēt Ventspilī vēlēšanās,” izteicās Lembergs.

Kā ziņots, Kaimiņš jau pagājušā gada vasarā izteicās, ka apsver iespēju kandidēt Ventspils domes vēlēšanās, lai ievēlēšanas gadījumā varētu pretendēt uz pilsētas domes priekšsēdētāja amatu. Tajā pašā laikā partijai vēl vajadzēšot apsvērt visus “par” un “pret”, vai Kaimiņam piedalīties pašvaldību vēlēšanās, jo ievēlēšanas gadījumā viņš varētu zaudēt Saeimas deputāta mandātu, toreiz norādīja politiķis.

Pašvaldību vēlēšanas notiks 3.jūnijā, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā publicētā informācija.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: LETA

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Zigis
Zigis

Aivars, ,protams, nav tik svets un nevainigs, ka stasta, tomer ventspilnieki vel nav tik smagi nojugusies, lai ieveletu Kaiminju! Lembergs ir ari labas lietas izdarijis Ventspili, to veleshanu diena atceresies daudzi!

Maija
Maija

Cilvēk, Tu taču neko nezini par Lembergu! Tas ir mafijas krusttēvs Latvijā. Liekulis,melis un zaglis, kas sazadzies Latvijas valsts naudu miljonu,miljonus. Palasi par Lemberga varoņdarbiem un tad runā !

gunis
gunis

Kaimiņam nav tik daudz naudas,ko atmest pensionāriem par balsīm,vismaz tā es domāju.

Pauls
Pauls

Kaimiņam nav nekā, ko piedāvāt saviem vēlētājiem

nnnn
nnnn

Un smadzenes ari nav ir tikai kamera