Kurš melo – Šlesers vai Zatlers?

Zatlers Šlesers

Bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers “oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisijai ir gatavs sniegt plašākus skaidrojumus saistībā ar viņa un bijušā politiķa Aināra Šlesera sarunām, ja tiks uzaicināts uz komisijas sēdi.

To viņš apliecināja LTV raidījumam “Panorāma”.

“Kā Valsts prezidents es jebkuras sarunas, jebkuru politiķi vai sabiedriskās organizācijas pārstāvi vedu Rīgas pilī vai Jūrmalas rezidencē. Tātad viennozīmīgi savā oficiālajā darba vietā. Biznesa sarunas ir kaut kas cits,” sacīja Zatlers. Viņš teica, ka plašākus skaidrojumus ir gatavs sniegt arī “oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisijai, ja tā viņu aicināšot uz sēdi.

Zatlers norādīja, ka ir muļķīgi runāt, ka viņš, kā uzskata Šlesers, rīkojies atriebīgi, atlaižot parlamentu, jo Šlesers neatbalstīja bijušā Valsts prezidenta pārvēlēšanu prezidenta amatā.

Atgādinām, ka “oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēdē Šlesers pauda, ka neesot publiskotas tās sarunas, kur Zatlers “zvana un lūdzas”, lai politiķis atbalsta Zatlera pārvēlēšanu prezidenta amatā. Ņemot vērā, ka Šlesers atbalstu neesot paudis, vēlāk sekojusi parlamenta atlaišana.

Šlesers akcentēja, ka nav apstiprinājusies neviena epizode, par ko tiesībsargājošās iestādes sāka kriminālprocesu 2011.gadā. Tomēr parlaments šīs lietas dēļ tika atlaists. Lai gan juridiski par to nevar saukt pie atbildības, tomēr reāli par to ir atbildīgs Zatlers, uzskata Šlesers.

Kurš saka taisnību – Zatlers vai Šlesers?

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
nazis
nazis

Šlesers un Zatlers, bijušie politiķi. Kad politiķi ir runājuši patiesību? Kāda jēga jautājumam, kurš melo? Var būt nemelo, bet patiesību noteikti nestāsta.

Vārds
Vārds

Šlesers savulaik raudāja tad jau saka patiesību

Valdis
Valdis

Šlesers nespēj melot