Kreituse: Sudrabas partijas izjukšana bija neizbēgama jau pašā sākumā

Sudrabas partijas izjukšana ir neizbēgama un tas bija gaidāms jau no partijas izveidošanas brīža. To sacīja Rīgas Stradiņu universitātes profesore Ilga Kreituse RīgaTV 24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu”.

“Tas bija ielikts pašā sākumā, kad partija tika veidota, jo Sudraba nav tik spēcīga persona un tik bagāta kā Andris Šķēle vai savā laikā Einārs Repše, kas varēja savākt partiju ap sevi un to noturēt,” uzskata Kreituse.

Tāpat arī Kreituse skaidroja, ka, uzņemoties “oligarhu lietas” komisijas priekšsēdētājas pienākumus, Sudraba rīkojās nepareizi, jo viņai nebija nepieciešamā atbalsta. “Kad visi bija pret, viņa tomēr par visu makti gribēja kļūt par vadītāju. Nevar viens pret visiem. It īpaši, ja tev nav aizmugures, kas aiz tevis stāv,” norādīja profesore.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Un tomēr
Un tomēr

Un tomēr es balsošu par Sudrabu … Vienīgais manuprāt godīgais spēks Saeimā.

nazis
nazis

Lai izveidotu partiju nav jābūt bagātam un nav jābūt ‘tik spēcīgai personai’ ar aizmuguri. Tā tikai domā Ilga Kreituse ‘pēc sava ģīmja un līdzības’. Lai partiju izveidotu un tā būtu stabila, ir jābūt idejai, ap ko cilvēkiem pulcēties, ko cilvēki varētu atbalstīt. Saeimas un pašvaldību deputātu krēsli ir pārāk vāja ideja, lai saturētu partiju.