Kozlovskis neatklāj, kurš vizinās ar ministrijas caurlaidi un Krievijas karogu vējstiklā

Rihards Kozlovskis

Twitter lietotāji pirms pāris dienām sacēla trauksmi par kādu pie Iekšlietu ministrijas novietotu automašīnu ar Krievijas karogu vējstiklā.  Interesanti, ka automašīnas īpašniekam izsniegta Iekšlietu ministrijas caurlaide.

Pēc portāla Pietiek rīcībā esošām neoficiālām ziņām, šīs rūpes skaidrojamas ar to, ka persona caurlaidi saņēmusi ar paša iekšlietu ministra Kozlovska gādību. Turklāt automašīnas īpašnieku ar ministru vieno diezgan ciešas saites.

“Tas ir Kozlovska personisks paziņa. Tā ka es varu derēt, ka iekšlietu ministrs vai no ādas izlīdīs, lai tikai nevienam neatklātu, kas ir viņa “Putina draugs,”- tā portālam Pietiek.com apliecinājis avots Iekšlietu ministrijā.

Kā informē Ceļu satiksmes drošības direkcija, automašīna ar valsts reģistrācijas numuru JT7687 ir reģistrēta privātpersonai. Tas sakrīt ar Pietiek rīcībā esošo neoficiālo informāciju, ka konkrētā caurlaide izsniegta nevis kāda uzņēmuma – ministrijas pasūtījumu veicēja automašīnai, bet gan kādam “savējam”.

Tikai pēc tam, kad Pietiek norādīja, ka iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis mēģina piesegt un neatklāt cilvēku, kura automašīnai izsniegta Iekšlietu ministrijas caurlaide un kurš tajā vizinās ar Krievijas karodziņu vējstiklā, Valsts policija atklāja – caurlaide izsniegta Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes vecākajai inspektorei Tatjanai Prohorovai.

Šo informāciju sākotnēji netieši apliecināja arī ministrijas reakcija. Noskaidrot, kam izsniegta konkrētā atļauja, ir dažu minūšu jautājums. Taču Iekšlietu ministrijas preses pārstāve Gunta Skrebele pēc ilgas vilcināšanās Pietiek pavēstīja, ka šis jautājums patiesībā esot Valsts policijas kompetencē.

Kā lasāms VID amatpersonu deklarāciju datu bāzē, Prohorova policijā strādā jau kopš 2006. gada, viņa ir kriminālpolicijas vecākā inspektore, precējusies, ir divi bērni, norāda Pietiek.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: Pietiek

 

 

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar