Kivičs pēc vēlēšanām sasirgst, “norauj” koncertu Priekuļos un apsver domu pamest KPV LV

Kivičs

Viens no aktīvākajiem partijas “KPV LV” deputāta kandidātiem Andris Kivičs ir sarūgtināts par lielo mīnusu skaitu vēlēšanās. Kivičs priekšvēlēšanu kampaņā iesaistījās ļoti enerģiski: devās uzrunāt vēlētājus Lielbritānijā, sarakstīja vismaz divas dziesmas par partiju, raidīja “Facebook” neskaitāmus dzīvos video, tomēr, kā izrādās, bijis svītrotākais kandidāts 15.sarakstā, raksta skaties.lv.

“Un tagad ir jautājums, ja 4307 it kā SAVĒJIE, šīs partijas idejas atbalstītāji (nevis politiskie konkurenti) nevēlas Tevi redzēt Saeimā, vai ir jāpaliek šīs partijas rindās? Mīļie draugi, tā ir puse Arēnas Rīga! Bet 5889 grib, lai tomēr darbojos. Ko darīt? Tā 50/50 sajūta” sociālajā tīklā “Facebook” raksta Kivičs.Daudzi draugi steidz Kivičam virtuāli sist uz pleca, atbalstīt un uzmundrināt, bet izskan arī aicinājumi mest plinti krūmos.
.
Marks Markovs Kivičam raksta: “Tas nozīmē, ka jāpamet tev partija “KPV LV”, jo, ja tik daudziem “KPV LV” vēlētājiem ir pretenzijas par Tevi kā deputātu, tad…”, uz ko Kivičs atbild: “Es sāku par to domāt.”Savukārt Guntars Račs Kiviča lapā ierakstījis: “Veidenbauma Kalāčiem vajadzīga palīdzība vairāk nekā jebkad agrāk, bet tu šodien neaizbrauci uz sen izsludinātu koncertu. Kā tā?”
.
“Esmu slimnīcā. Noteikti uztaisīšu koncertu,” atbild Kivičs.
.
Jāpiebilst, ka tiklīdz Kiviča atklāsmes pāršalca Latvijas internetu, tās no Facebook tika dzēstas. Tā teikt, jauna diena ar skaidru skatu?
.
Avots: skaties.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar