Kas notiek ZZS? Grigule ietekmīgāka par Brigmani?

Grigule
Neraugoties uz Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Ivetas Grigules (ZZS) “pret” balsojumu EP Krievijas propagandas apkarošanas jautājumā, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis intervijā LTV skaidro, ka viņas izslēgšanu no partijas valdē nav vērts izskatīt.

Kā zināms, EP deputāte Grigule nobalsoja pret EP pieņemto rezolūciju saistībā ar cīņu pret Krievijas un teroristisko organizāciju īstenoto propagandu.

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) Rīgas Jaunā nodaļa jautājumu par Grigules balsojumu plāno skatīt janvāra otrajā pusē. Nodaļu lēmumus par izslēgšanu jāapstiprina arī partijas valdei. Taču, kā intervijā norādīja Brigmanis, viņaprāt, šo jautājumu nav vērts iekļaut partijas valdes darba kārtībā.

“Nav jēgas LZS valdē skatīt šo jautājumu, jo ir skaidrs, ka viņu neizslēgs,” sacīja Brigmanis, piebilstot, ka vairums biedru neatbalstītu Grigules izslēgšanu.

Komentējot premjera Māra Kučinska (ZZS) iepriekš sacīto, ka vadības līmenī varētu tikt atbalstīta Grigules izslēgšana no partijas, Brigmanis norādīja, ka Ministru prezidents šajā jautājumā domā vienu, bet valde ko citu.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: delfi.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Eslis
Eslis

Nu bet kā tad savādāk. Vistiņa kas dēj zelta oliņas… Un tādu izslēgt!