Kaismīgā cīnītāja pret oligarhiem Strīķe nobīstas no Lemberga un Lato Lapsas

Strīķe

Jaunās konservatīvās partijas līdere, nenogurstošā cīnītāja pret oligarhiem Juta Strīķe acīmredzot tomēr baidās no tikšanās aci pret aci ar savu “galveno ienaidnieku” Aivaru Lembergu. Tā nākas secināt pēc tam, kad tapa zināms – Strīķe piepeši “pārdomājusi” un atteikusies ierasties uz TV24 raidījuma “Preses klubs” tiešraidi, kur viņas sarunu biedrs būtu bijis “oligarhs” Lembergs.

To, ka pārdomājusi, Strīķe paziņoja raidījuma veidotājiem pēc tam, kad uzzināja – kopā ar viņu piedalīties ir uzaicināti arī Lembergs un Lato Lapsa. Raidījuma tiešraide noritēja bez viņas līdzdalības.

 

Strīķe

Ceturtdien raidījumā “Preses klubs” piedalījās par oligarhu dēvētais Aivars Lembergs, publicists Lato Lapsa un mācītājs Juris Cālītis.

Kā teica raidījuma vadītājs Aivis Ceriņš, todien uz sarunu tika aicināta gan Juta Strīķe, gan Inguna Sudraba, gan Andrejs Judins. Kā zināms, abi pēdējie oligarhu skandālu izmeklē parlamentārā līmenī. Tomēr nevienam no viņiem stāties aci pret aci ar Lembergu acīmredzot nebija drosmes.

Lembergs raidījumā teica, ka pret valsti nejūtoties noziedzies, taču “neesot arī nekāds svētais”. Ātrumā viņš saskaitījis 9 (!) politiskos spēkus, kas līdz šim cīnījušies pret viņu, jo “ar kaut ko taču ir jācīnās”. Komentējot vakardienas Strīķes/Bordāna/Ēlertes mītiņu, kas tika pasludināts kā “tautas sapulce”, Lembergs norādīja, ka viņš jau nevarot aizliegt izvēlēties sevi kā mērķi. “Saujiņa cilvēku runā visas tautas vārdā,” sacīja Lembergs.

 

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ive
Ive

Man sajūta tāda, ka Juta kādam uzminusi uz varžacs un nu tagad meklē viņas pagātnē to, ar ko varētu viņu apklusināt, nomierināt…. padarīt neitrālu. Izskatās kāds labi stāv viņai pretī un pretojas atmaskošanai pats

pats jautā, pats atbild
pats jautā, pats atbild

ieva
Ar Lapsu runātu labprāt, bet pat atrasties tuvāk par 3 metriem Lembergam, – nē, to gan nā. Viņa tukšā runāšana un sen jau apnikusi, visu laiku šķiet, ka viņš ņirgājas par visu un visiem. Ļoti nepatīkams sarunu biedrs.

Eva
Eva

Tiešām – kāpēc būtu jādiskutē ar vienu derdzīgu, demagoģisku un kriminālu tipāžu. Un žurnālistu-algotni.

lūsis
lūsis

Skatīties uz lieluma mānijas saēsto Lembi riebjas, kur nu vēl klausīties viņa demagoģiskajās pļāpās vai sēdēt pie viena galda un vēl TV. Nedod viņam ēst, nedod dzert, ļauj TV pazīmēties. Iespējams, ka viņš pats jau sācis ticēt visam tam, ko stāsta. Nabaga 3. šķiras svētmoceklis – visa pasaule pret viņu cīnās.

no malas noverotajs
no malas noverotajs

Par Lembergu tik daudz runa, bet vins jauki dzivos talak kepku kuldams

lauku vecis
lauku vecis

Sarosīti Dieva izredzētie ir kuriem afēras , apmāns ir GODA LIETA.
Pēdējais – Eigims- piemānīja ZZS un aizdrāza uz Daugavpili. Piekrāpa mēru , pasviežot zemes pirkšanas dokumentus , kur 80 000 vietā uzrakstījis 300 000 eiro vērtību. Pa kluso atbēga pie Brigmaņa , sameloja un nu …Tā arī sarosīti!

tips
tips

Nu-vispār jau ar Lembergu mesties diskusijās – ir sevi necienīt….nav jēgas