Gobzems neprecizē, vai viņa teiktais par “100 000 eiro no Rūdolfa” nozīmē, ka Kaimiņš šādu naudu būtu saņēmis

Gobzems

Par apstiprinājumu tam, ka Šveices advokāts Rūdolfs Meroni deputātam Artusam Kaimiņam (KPV LV) piedāvājis 100 000 eiro, Saeimas deputāts Aldis Gobzems (KPV LV) uzskata partijas “KPV LV” frakcijas vairākuma atbalstu Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) valdībai.

Tomēr Gobzems neprecizē, vai viņa teiktais Saeimas plenārsēdē par Artusa Kaimiņa piedāvājumu partijai saņemt 100 000 eiro “no Rūdolfa” nozīmē, ka Kaimiņš šādu naudu būtu saņēmis.

“Es nevaru to precizēt. Par to esmu uzaicināts uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB). Man kā likuma paklausīgam pilsonim tur jādodas, kur arī skaidrošu atbilstoši tiem jautājumiem, kas man tiks uzdoti. Es nevaru no tā izvairīties, jo likums man to uzliek par pienākumu,” uzsvēra Gobzems.

Uz jautājumu par to, kāpēc, esot aizdomām vai informācijai par naudas piedāvājumu, Gobzems jau iepriekš nav vērsies atbildīgajos dienestos, viņš aģentūrai LETA atbildējis, ka “līdz šim nebija pamata uzskatīt, nebija apstiprinājuma šiem faktiem”. Apstiprinājums Gobzema ieskatā esot bijis balsojums par Krišjāņa Kariņa valdību.

Atbildot uz jautājumu, vai Kaimiņam nauda piedāvāta, vai arī tā tikusi saņemta, Gobzems pauda, ka “piedāvāt jau var visu kaut ko”.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar