Gobzems: Man ir īsts plāns B

Gobzems
Ekrānuzņēmums

Partijas KPV LV ministru prezidenta amata kandidāts Aldis Gobzems ceturtdienas vakarā pavēstījis, ka viņam esot “īsts plāns B”.

Vietnē “Facebook” Gobzems vēsta:

“Man ir trīs dienas un īsts plāns B. Ja mastā turpinās plīvot saukļi, bet vēlme strādāt un rūpes par Latvijas valsti turpinās būt pusmastā, tiks nosaukts cits Ministru kabineta sastāvs. Būs gara nedēļas nogale.”

gobzems-fb

Stundu vēlāk Gobzems papildināja savu vēstījumu: “Rīt 10.00 esmu aicinājis valdību veidojošo partiju pārstāvjus (no katras partijas pa vienam pārstāvim) uz sapulci, lai iepazīstinātu ar plānu B. Aicinājums šobrīd izteikts JKP, NA, ZZS, JV, kuras ir palikušas pie sarunu galda”.

Jaunā konservatīvā partija (JKP) neplāno pārskatīt savu noraidošo pozīciju pret Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) valdībā un nākamos soļus sagaida no premjera amata kandidāta Alda Gobzema.

Politiķis norādīja, ka JKP savu pozīciju paudu un citus lēmumus neplāno pieņemt. “Mēs neuzstādām ultimātus, bet sakām: lūk, tas ir mūsu piedāvājums – veidot valdību bez ZZS. Cik ilgi turpināsies sarunas, tas ir “KPV LV” jautājums,” teica Bordāns.

Vienlaikus viņš norādīja, ka pašlaik JKP no sarunām neizstājas – var apspriest darbu plānu, izvēlēties ministrus. Tuvākajās dienās partijām sarunas gan neesot ieplānotas.

Lai arī Gobzems jau paudis, ka ZZS no sarunām neizslēgs, JKP nākamos soļus sagaida tieši no viņa. Gobzems norādījis, ka no valdības veidošanas sarunām ZZS neizslēgs. Tāpat viņš norādījis, ka joprojām spēkā ir aicinājums JKP līdz sestdienas, 8.decembra, plkst.20 pārdomāt un iesaistīties politiķa veidojamajā valdībā.

Vienlaikus Gobzema tuvākais līdzgaitnieks Artuss Kaimiņš publiski pauda, ka neatbalsta ZZS ņemšanu komandā, kam savukārt pats Gobzems nepiekrita.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Una
Una

Vai tikai plānu B no vecā nebūs nospēris ?

Juris
Juris

Ja, ZZS ir vecās blices mugurkauls. Ja to slēdz ārā no valdības, nav variantu valdības sastādīšanai. Un vecie vieni arī neko nespēj. Pēc tēvzemiešu nostājas ir pilnīgi noprotams, ka viņi labprātāk ies vienā solī ar saskaņiešiem, nekā bez ZZS. Izskatās, ka tās taciņas ir tik pulka siles smelšanai, ka Strīķi nu nekādi klāt laist nevar. Interesanti. Visus šos gadus ZZS ir vadījusi lauksaimniecību, kur visvairāk un visvienkāršāk ir bijis saņemt un dalīt Eiropas eiriķus. Ja tur nonāktu Strīķes tipa cilvēks, es nemaz nebrīnītos. ka jauns cietums jāceļ ar steigu. Un no tā būs barojušies ne viens vien. Šeit pat iespējams… lasīt vēl »