Gobzems: “KPV LV” vēlētājiem nav iebildumu pret “Saskaņas” ņemšanu koalīcijā

Gobzems

Pietiekami daudziem partijas “KPV LV” vēlētājiem nav iebildumu pret “Saskaņas” ņemšanu topošās valdības koalīcijā. Tomēr ir jāsaprot, ka šāds scenārijs pašreizējā situācijā nav reāls, intervijā LTV raidījumam “Rīta panorāma” sacīja “KPV LV” premjera amata kandidāts Aldis Gobzems.

Jautāts, vai Jaunajai konservatīvajai partijai būtu jāatsakās no savām “sarkanajām līnijām” pret Zaļo un zemnieku savienību, Gobzems atbildēja, ka “sabiedrībai kopumā būtu jāatsakās no daudzām savilktām līnijām, kas šķeļ Latvijas sabiedrību, jo [..] šķeļošais virziens un šķeļošā politika faktiski neved Latviju konkurētspējīgas un drošas valsts virzienā”.

Vaicāts, vai valdības koalīcijas veidošanā būtu jāiesaista “Saskaņa”, Gobzems atbildēja, ka, pirmkārt, tajā būtu jāiesaista veselais saprāts, un vēlētājs skaidri ir norādījis, ka vēlas pārmaiņas un jaunu politiku, kas noteikti būtu jārespektē.

Kā teica Gobzems, viņa kārtējās “Facebook” tiešraides laikā pietiekami daudz “KPV LV” vēlētāju komentāros pauduši pozitīvu attieksmi pret “Saskaņas” ņemšanu koalīcijā, sakot, ka viņiem pret šādu koalīcijas partneri nav nekādu pretenziju. “Bet mums ir jāskatās uz objektīvo realitāti, un tā saka, ka šāda kombinācija šobrīd nav iespējama,” atzina “KPV LV” premjera amata kandidāts.

Politiķis arī atklāja, ka šonedēļ aizkulisēs notiekošajās koalīcijas veidošanas sarunās uzvirmo ne mazums intrigu, taču oficiālas partiju tikšanās tuvākajās dienās neesot gaidāmas. Vismaz ne no “KPV LV” puses. Gobzems uzskata, ka tik ilgi, kamēr premjera amata kandidāts nebūs nominēts, koalīcijas veidošanā būtiska progresa nebūs.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
explosion
explosion

Loti labi! sitam demagogam sen jau vajadzeja kerties klaat.
Dariit vins neko reaali nav izdariijis, ja busiet pamanijusi, Tikai muld. un Muld.