Gobzems: JKP slepus ieraksta privātas sarunas

Decembrī Artusam Kaimiņam (KPV LV) e-pastā anonīmi atsūtīts kāds audiofails, kurā par viņu neglaimojoši izsakās Aldis Gobzems. 

“Es esmu saņēmis savā Saeimas e-pastā šāda veida izgriezumu, kurā tiek atskaņoti šādi Gobzema kunga kaut kāda veida man nelabvēlīgi vārdi. Es tagad nevēlos šajos te “kariņos” iesaistīties. Bet kurā frakcijā tas ir bijis, kurā telpā tas ir bijis, es tiešām nezinu. Man ir vienkārši anonīms e-pasts atsūtīts,” raidījumam  “LNT Ziņu TOP 10” stāsta Kaimiņš.

Gobzems par šāda ieraksta eksistenci uzzinājis brīdī, kad Kaimiņš to atskaņojis kolēģiem – “KPV LV” Saeimas frakcijas deputātiem. “Tātad liecinieki, ka šāda saruna tika ierakstīta, ir visi sešpadsmit “KPV LV” frakcijas deputāti,” raidījumam norāda Gobzems.

Kaimiņam nosūtītajos sarunas ieraksta fragmentos ir dzirdams tikai Gobzems, kurš šo sarunu atpazinis. Politiķis ir pārliecināts, ka ieraksts veikts Jaunās konservatīvās partijas (JKP) frakcijā. “Bija situācija, kad es devos uz JKP frakciju vienpersoniski. Un tikos ar JKP vadošajiem politiķiem Jāni Bordānu, Jutu Strīķi, Gati Eglīti, Tāli Linkaitu un Krišjāni Feldmanu. Šī saruna tika ierakstīta [Gobzemam nezinot].”

Gobzems pauda viedokli, ka JKP slepus ieraksta privātas sarunas, un par to viņš jau esot vērsies Saeimas drošības birojā.

Šie notikumi decembrī aptuveni saskan ar laiku, kad JKP Saeimas frakcijas vadītāja Juta Strīķe sāka publiski paust viedokli, ka Gobzems ir partijā “KPV LV” “oligarhu iedēta ola”, no kuras Kaimiņam būtu pēc iespējas ātrāk jātiek vaļā.

Strīķe LNT raidījumā gan norādīja, ka viņai par Gobzema sarunu ierakstīšanu un šī ieraksta nosūtīšanu Kaimiņam nekas nav zināms. “Es nevaru pateikt, ko kurš atskaņo “KPV LV” frakcijā un kādu ierakstu. Piedevām no jūsu vārdiem es saprotu, ka tur bija ierakstīts Gobzems. Rakstījis [pats] Gobzems vai kāds cits – es nezinu,” – tā Strīķe.

To, ka Gobzema un Kaimiņa ķīviņš saistīts tikai un vienīgi ar nopludināto sarunas ierakstu, viņi paši gan noliedz. Kaimiņš stāsta, ka abiem jau bijušas vairākas saķeršanās jeb “naidošanās procedūras”.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jānis
Jānis

Un kpv ieraksta sarunas savējo viduu. Jau pirms pašvaldību vēlēšanām. Vāne biedri Gobzem? 😎

blondīne
blondīne

ja varbūtējais premjera kandidāts apspriežas ar citas frakcijas sarunvedējiem- tās ir “privātas “sarunas ? Un tādam klaunam, kurš nevar saturēt pats savus noslēpumus, var uzticēt pielaidi ? Bazārs jāfiltrē.