Gobzema un Kaimiņa konflikta iemesls – “Rūdolfs bija gatavs dot 100 000”

Kaimiņš Gobzems

Neglaimojoši apvainojumi turpina izskanēt no vēl nesenajiem cīņu biedriem Alda Gobzema un Artusa Kaimiņa. Jo sevišķi tas izpaudās trešdien, Saeimas debatēs par Krišjāņa Kariņa (JV) valdību.

Gobzems kāpa tribīnē un atstāstīja kādu gadījumu no aizvadītās vasaras, kad viņam zvanījis Kaimiņš un prasījis, vai viņam braukt uz Baltezeru svinēt Līgo svētkus.

Vēlāk izrādījies, ka Kaimiņš tur ticies ar kādu “Gobiņa kungu, kas, kā tautā runā, ir Meroni kasieris, un Kampara kungu,” stāstīja Gobzems. Noprotams, ka ar to viņš domāja Šveices advokātu un Aivara Lemberga arestētās mantas pārvaldītāju Rūdolfu Meroni.

“Vēl četri cilvēki bija klāt, kad Artuss klātesošajiem piedāvāja – viņš piedāvāja 100 000, jo Rūdolfs gatavs dot 100 000 eiro. Tika organizēts Oskars, lai šo naudu atmazgātu,” Saeimas tribīnes klāstīja Gobzems.

“Mēs visi pateicām nē, un tad sākās konflikts starp mani un Artusu Kaimiņu,” teica politiķis.

“Šādā noskaņojumā mēs devāmies uz Saeimas vēlēšanām. Vienīgais darbs, ko Artuss Kaimiņš darīja – viņš skraidīja ar Kārtības ruļļa grozījumiem, kas liegtu viņu izdot, ja šāds izdošanas lūgums nonāktu parlamentā.

Šī valdība ir Meroni veidota valdība,

un es līdz pēdējam ticēju, ka tev nav ar to sakara, bet tev ir, un tas ir vienīgais iemesls, kāpēc Kaimiņš kļuvis par kvēlu Vienotības atbalstītāju – cerība netikt izdotam kriminālprocesos,” pret savu partijas biedru vērsās Gobzems.

Par zaudētāju valdību.

Šī zaudētāju valdība būs tā, kad modīsies Latvijas tauta. Mana runa pirms Kariņa zaudētāju valdības apstiprināšanas.

Gepostet von Aldis Gobzems am Mittwoch, 23. Januar 2019

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lamata
Lamata

Kaimiņa pēdējā laika retorika tomēr apstiprina Gobzema teikto. Lai kā viņš nepatiktu. Kaimiņš iedūra nazi mugurā saviem iepriekšējiem pielūdzējiem, par 180% mainot savus uzstādījumus. Tāpēc tik milzīgs KPLV atbalstītāju kritums.

Ēriks
Ēriks

Es nekad neietu ar Gobzemu izlūkos, jo šis pelēcīgais cilvēciņs kuru katru brīdi iedurs mugurā nazi.

Una
Una

Pēc šādas liecības kāpēc Kaimiņu nearestēja sēžu zālē ?

Rolis
Rolis

Kapēc?Vai tad tu nezini,kas mums ir mafiozes krustmāte(krustēvs).Al Kaponem arī nevarēja neko pierādīt(slepkavībām un citām lietām),bet iekrita par nodokļiem.Mums sēž tikai sīkaļas.Kā tur bija,ja zodz,tad miljonus,ja drāz,tad karalieni.Nu sliktākā variantā princesi.