Gobzema kritiens turpinās – izslēgts arī no KPV LV Saeimas frakcijas

Gobzems

Saeimas deputāts Aldis Gobzems šodien izslēgts arī no partijas “KPV LV” Saeimas frakcijas.

Saeimas frakcijas sēdē notika slēgtais balsojums, un vairākums nobalsojis par Gobzema izslēgšanu.

zināms, 4.februārī “KPV LV” valde nolēma Gobzemu izslēgt no partijas.

Taču politiķis plinti krūmos nemet un ir jau publicējis aicinājumu brīvprātīgajiem “jauna veidojuma” radīšanai.

Otrdienas vakarā Gobzems sociālajā tīklā “Facebook” aicināja pieteikties aptuveni 50 brīvprātīgos ar organizatora spējām, lai sāktu darbu pie “jauna veidojuma” radīšanas. Politiķis norādīja, ka pirmajā posmā sākumā plānots uzrunāt 10 000 cilvēku. Reizē viņš mudināja aicinājumam neatsaukties “bezmugurkaulniekus, nodevējus vai tos, kas pie pirmajām grūtībām padodas un nolaiž rokas”.

gobzems

Šorīt politiķis norādījis, ka pēc aicinājuma saņēmis “milzīgu skaitu” vēstuļu, un deputāts sola katram personīgi atbildēt nedēļas laikā.

Partijas KPV LV vadītājs Artuss Kaimiņš trešdien tiešraidē “Facebook” pauda, ka negrib vairs pat runāt “par šo veco zupu, šo pilsoni”. Kaimiņš norāda, ka partija turpinās darbu un pauda gandarījumu, ka no partijas izslēgts Gobzems, kurš līdz šim esot domājis tikai par savu reitingu, centies realizēt savu varaskāri, bet nav strādājis partijas un valsts interesēs.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
jancis
jancis

Kāpēc, lai saņemtu šofera tiesības, man ir jāsaņem zīme no psihiatra un narkologa, bet uz deputāta kandidātiem to neattiecina?

Buldozers
Buldozers

Govzem, stipendiju vairāk tev nemaksāšu!

vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Žēl ,ka latviešiem ir/bija ,/tikai viens cilvēks ,uz kuru varēja palauties, ka viņš ar domubiedriem spētu sakārtot sapostīto , izjaukto lv,, kurš nebūtu liecies un laipojis , bet mēztu visus mēslus, bet, redz, mēs paši-latvieši viņu noēdām ar visiem tautas izdomātajiem puņķiem , apenēm un vēl nezinko, lai tikai pazemotu vienīgo drosmīgo, spējīgo un varošo cilvēku,tagad atliek tikai iet pakaļ niluškām uz tālo, gaišo rosss iju, jo mēs ,latvieši, protam tikai kost savējiem , kuri ir drosmīgāki, varošāki, bet , pie valsts stūres vienmēr liekam visādus memmesdeliņkariņkungus, kura nopeln ir daiļrunāšana , bet LV tauta mil ar ausīm tāpat kā… lasīt vēl »

blondīne
blondīne

cilvēks vienkārši aizmirsis iedzert ārsta parakstītās tabletes. Vai nu atgādiniet iedzert, vai nopērkiet kāds, ja gadījumā, beigušās. Nevajag smieties par slimu.

HAx2
HAx2

LV politikas “diriģenti” paniski cenšas tikt vaļā no Gobzema. Diez, kā īpatni, kura skapī skeletu tik maz, ka kompromāts pret viņu jāmēģina izzīst pat no deguna urbināšanas paradumiem, vispār pielaida tik “bīstami” tuvu varai? Pirms vēlēšanām sponsori pēkšņi atjēdzās, ka partijas “līderis” ir totāls lohs un pagrāba pirmo, kas pieteicās? :D

pingpong
pingpong

Kas augstu kāps tas zemu kritīs. Tagad meklē MINIONUS.