Dzintars uzskata, ka oligarhi cenšas nepieļaut valdības apstiprināšanu

Saeima

Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK līderim Raivim Dzintaram ir aizdomas, ka “oligarhi par katru cenu cenšas nepieļaut valdības izveidošanu un panākt ārkārtas vēlēšanas”.

Komentējot “KPV LV” politiķu izteikumus par valdības veidošanu, Dzintars sacīja, ka partija “KPV LV” ir ļoti neviendabīga. Taču būtu vienkāršāk, ja būtu skaidri redzams, kurš vēlas strādāt valdībā un kurš to nevēlas.

Dzintara vērtējumā, kontroversāli priekšlikumi valdības deklarācijai arī netiek iesniegti ar mērķi panākt izmaiņas šajā dokumentā, bet jautājums ir kopumā par valdības izveidošanu vai neizveidošanu un iespēju radīt “totālu haosu”.

Arī “KPV LV” līdzpriekšsēdētāja Linda Liepiņa nolēmusi neatbalstīt topošo Kariņa valdību, ja tās deklarācijā netiks iekļauts punkts par obligātā iepirkuma komponentes (OIK) sistēmas atcelšanu, teikts paziņojumā, ko politiķe publicējusi savā”Facebook” lapā.

Līdzīgu ierakstu publicējusi arī “KPV LV” deputāte Karina Sprūde. Savukārt Aldis Gobzems (KPV LV) dalījies ar abiem ierakstiem, piebilstot, ka “turpinājums sekos”.

Iepriekš Gobzems, pret kuru tika izteikti iebildumi kā “KPV LV” virzītu iekšlietu ministra amata kandidātu, paziņoja, ka ir izlēmis balsot pret “Jaunās Vienotības” (JV) vadītu valdību un partijas Saeimas frakcijas sēdē to aicinās darīt arī pārējos frakcijas deputātus.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lamata
Lamata

Kā konkrēti šie oligarhi traucē ? Nosauc viņu vārdus, ja esi tik zinošs ? Vienmēr piesaukti 50 okupācijas gadi, Saskaņa, krievi. Ja prātiņa nav pašam, jāsameklē ienaidnieks.

Juris
Juris

Pērc jaunu brilli. Faktiski oligarhiem neizdodas īsti sēdēt uz diviem krēsliem. Viens būtu valdīšanas krēsls, otrs, aizmālēt acis, lai neredz, ka viņi tur sēd. Pastāv divi scenāriji. Viens, saskaldīt KPV, lai savām izdarībām piesaistītu pāri par 50% balsu, jo šobrīd ir tikai 50%. Ja tas nesanāk, Bordānam jāloka āķī savs mugurkauls un jāaicina valdībā ZZS.

dr.psiho
dr.psiho

Pļokomu tancoru mešajut………………Tā viš ir.

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Demokrātijās vara pieder tautai! Ja iejaucas oligarhi, tad vai nu vara nepieder tautai, vai arī Dzintars fantazē! Nezinu, kurš scenārijs ir sliktāks! Melojošs politiķis vai demokrātijas neesamība!