Donalds Tramps: Manu panākumu atslēga vēlēšanās – sociālie tīkli VIDEO

Donalds Tramps

Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps uzsver, ka tieši tiešsaistes servisi bija tie, kas ļāva viņam tērēt daudz mazāk naudas, nekā parasti tiek izdots priekšvēlēšanu kampaņās.

Miljardieris Tramps uzskata, ka sociālie tīkli ļoti spēcīgi ietekmēja vēlēšanu rezultātu.

Par to viņš svētdien no rīta pavēstīja intervijā TV programmā „60 minūtes”. Pēc Trampa domām, tieši on-line servisi ļāvuši viņam ietaupīt naudu priekšvēlēšanu kampaņā un gūt tik labus rezultātus vēlēšanās.

„Es nudien esmu pārliecinās, ka tieši Facebook, Twitter, Instagram un tamlīdzīgi sociālie tīkli palīdzēja man gūt uzvaru vēlēšanās. Atšķirībā no tradicionālajām priekšvēlēšanu kampaņām, kurās tiek tērēta milzu nauda, daudzmiljonu sociālo vietņu lietotāji ar saviem „patīk” panāca rezultātu par baltu velti. Kaut kādā ziņā es to pierādīju”, — teica Donalds Tramps, kuram sociālajos tīklos ir jau vairāk nekā 28 milj. sekotāju.

Tostarp viņš pavēstīja, ka Baltā nama galvenajā amatā viņš tviteri lietošot ļoti minimāli.  „Tas būs ļoti mēreni un ieturēti, ja es publicēšu ierakstus tviterī”, – teica miljardieris.

Plašsaziņas līdzekļos pirms vēlēšanām pavīdēja ziņa, ka Trampa kontu mikroblogu vietnē Twitter savā pārziņā ņēmuši viņa palīgi. Tas darīts tāpēc, ka Trampa tvīti bijuši neviennozīmīgi tulkojami. Trampa izteikumus mikroblogošanas vietnē bieži izsmējuši demokrātu partijas pārstāvji. Vēlāk gan republikāņi šo ziņu noliedza, aizbildinoties, ka konkurenti tādā veidā pirms vēlēšanām vēlas gūt papildu balsis.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: cbsnews

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar