Deputāts Kalnozols ienīst sievietes?

Foto: saeima.lv

Latvijas Zaļās partijas (LZP) valde nolēmusi apturēt Saeimas deputāta Valda Kalnozola (LZP/ZZS) darbību politiskajā spēkā, ņemot vērā viņa neētisko uzvedību pret veselības ministri Andu Čakšu.

Šādi rīkoties nolemts saistībā ar Kalnozola izteikumiem frakcijas sēdē attiecībā pret Čakšu, kas saskaņā ar kolēģu atstāstīto bija personīgi aizskaroši, skaidroja deputāts Jānis Trupovnieks (LZP/ZZS).

Kalnozola izteikumi bijuši saistīti ar Čakšas bērna gaidībām.

Trupovnieks norādīja, ka šis gadījums “visam pielika punktu”, ņemot vērā Kalnozola izteikumus citās reizēs, kas bijuši aizskaroši.

Ar aicinājumu par Kalnozola izslēgšanu LZP valdē bija vērsušies deputāti Trupovnieks, Ingmārs Līdaka, Kārlis Seržants, Juris Vectirāns, Artis Rasmanis un Askolds Kļaviņš.

Līdz ar to Kalnozols pašlaik vairs nav LZP biedrs. Nākotnē tiks rīkota vēl viena partijas valdes sēde, kurā tiks uzklausīts pats deputāts. Šajā sēdē valdei būs tiesības lemt gan par biedra statusa atjaunošanu Kalnozolam, gan arī par viņa pilnīgu izslēgšanu no partijas, skaidro  LZP valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Pats Kalnozols gan norāda, ka neizprot, kāpēc viņa “rūpes par Čakšas gaidāmo bērnu” tiek pārvērstas par intrigām. Politiķis pauž nožēlu, ka tā vietā, lai politiskais spēks kopīgi iedzīvotāju interesēs sakārtotu veselības aizsardzības jomu, notiek nodarbošanās ar nevajadzīgu iekšpartejisko konkurenci.

 Atgādinām, ka šī gada jūnijā Kalnozols, debatējot par Elīnas Slišānes iecelšanu par rajona (pilsētas) tiesas tiesnesi, vērsās pie “brāļiem un māsām”, vaicājot, vai kolēģi ir izlasījuši Slišānes CV. “1984. gadā dzimusi meitene par tiesnesi! (..) Kur jūs esat noveduši valsti, ka mēs nevaram atrast par tiesnešiem cilvēkus? Jums nav neērti?”, deputāts bija sašutis.

Te jāatceras arī deputāta Kalnozola cīņa ar savām sievām bijušajām sievām – publiska attiecību skaidrošana un bērnu “dalīšana”, ko ir nepatīkami pat pieminēt.

Pamatoti rodas jautājums – varbūt Kalnozols ienīst visas sievietes? Un vienalga, kas viņa ir – sieva, tiesnese vai ministre?

Izsakiet savas domas komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar