CNN par Trampa un Krievijas saitēm ziņo no Jūrmalas

Laimas Vaikules rīkoto festivālu Jūrmalā apmeklē daudzas slavenības. Tostarp arī azerbaidžāņu dziedātājs Emins Agalarovs, kurš pēdējā laikā izpelnījies pasaules uzmanību ne tikai savas daiļrades dēļ.

Dziedātājs ir populārs gan Krievijā, gan savā dzimtenē. Agalarova tēvs ir Krievijas uzņēmēju aprindās slavens azerbaidžāņu izcelsmes miljardieris. Savukārt pats Agalarovs ir Azerbaidžānas prezidenta meitas bijušais vīrs.

Emins Agalarovs esot persona, kas pagājušajā gadā organizējusi Donalda Trampa dēla un krievu advokātes tikšanos, lai apspriestu Hilariju Klintoni kompromitējošos materiālus.

Dziedātājs iepriekš izvairījies no jebkādiem komentāriem par šo lietu. Tāpēc CNN žurnālists devies uz Jūrmalu, lai satiktu Agalarovu un uzdotu jautājumus klātienē.

Tomēr arī Jūrmalā popzvaigzne atteicās atbildēt uz CNN jautājumiem. Agalarovs mēģināja visu pārvērst par joku, aicinot žurnālistus labāk apmeklēt viņa koncertu vakarā.

“Bez komentāriem!” paziņoja dziedātājs un norādīja, ka viņa advokāts jau iepriekš CNN teicis, ka Agalarovs nekādus komentārus nesniegs.

Televīzijas kanāls gan norāda, ka dziedātājam neizdosies mūžīgi izvairīties no atbildēm. Turklāt ļoti iespējams, ka viņam atbildēt nāksies ASV tiesai vai kongresam.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar