Bondars izstājas no “Reģionu alianses”

Bondars

Rīgas domes deputāts, bijušais Latvijas Reģionu apvienības vadītājs Mārtiņš Bondars nolēmis izstāties no Latvijas Reģionu apvienību veidojošās partijas “Reģionu alianse” kā iemeslu minot – viņam nav pieņemams partijas uzņemtais kurss un tuvināšanās ar Zaļo un Zemnieku savienību.

Neskatoties uz pieņemto lēmumu, Bondars turpinās darbu Rīgas domē. Viņš deklarē, ka “kopā ar domubiedriem turpinās strādāt pie moderni domājošu politiķu un politisko spēku apvienošanas, lai nepieļautu promaskaviskas politikas un oligarhu virzītu politiķu uzvaru nākamā gada Saeimas vēlēšanās”.

Bondars paziņojumā medijiem informē, ka LRA pēdējā pusgadā pieņemtie lēmumi ir viņam nesaprotami, jo, viņaprāt, tie nav valsts interesēs.

“Šobrīd ir būtiski, ka politiskie spēki spēj apvienoties un veidot spēcīgu piedāvājumu nākamā gada Saeimas vēlēšanām, uz ko vairāki Latvijas sabiedrības pārstāvji un politiķi jau ir aicinājuši. Reģionu alianse savos lēmumos un darbībā atbalsta politisko sadarbību ar tādiem spēkiem, kurus grūti nosaukt par eiropeiskiem un valsts intereses aizstāvošiem, un man tas nav pieņemams,” skaidro Bondars.

Bondars norāda, ka ar vairākiem politiķiem “Reģionu aliansē” un arī LRA ietiplstošajā Vidzemes partijā ir izveidojušās labas iestrādnes, kuras, viņaprāt, būtu jāizmanto arī turpmāk.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar