Bondara saraksta disidents Pogulis publicē saraksti ar Juri Pūci

vēlēšanas
Rolands Pogulis, kurš nesen izpelnījās ievērību ar paziņojumu, ka pēc ievēlēšanas Rīgas domē negrasās atbalstīt Mārtiņu Bondaru Rīgas mēra amatā, neskatoties uz to, ka kandidē vēlēšanās no LA/LRA apvienotā saraksta, tagad vaino Bondaru melos un publicē saraksti ar Juri Pūci.
.
Sociālajā platformā  “Facebook” Rolands Pogulis publicējis šādu ierakstu:
.
Bondars melo!

Priekšvēlēšanu diskusijā pie Jāņa Dombura Mārtiņš Bondars samelojās par vairākām lietām…
Pirmkārt, par to, ka viņš esot mani izslēdzis no saraksta – tās, protams, ir muļķības un meli. Bondara kungs nevar mani izslēgt no vēlēšanu saraksta, kas iesniegts Centrālā vēlēšanu komisijā un, protams, nav to izdarījis. Par Bondara kunga meliem katrs var pārliecināties CVK mājaslapā. Es vēl aizvien kandidēju Rīgas pašvaldības vēlēšanās 1. sarakstā, kopā ar Mārtiņu Bondaru, Juri Pūci un visiem pārējiem Latvijas Reģionu apvienība/Latvijas attīstībai biedriem. Es arī aicinu jūs balsot par mani, kā pagaidām vienīgo no šī saraksta, kurš nebaidās runāt patiesību nedz par Bondaru, nedz par šo partiju apvienību.

Otrkārt, Bondara kungs melo arī par manu it kā notikušo sarunu ar Pūces kungu, kurā es būtu pozitīvi izteicies par Mārtiņu Bondaru. Tie ir klaji meli.

Vienīgā saruna ar Pūces kungu Bondara kunga sakarā bija tāda, kurā Juris Pūce norādīja man, ka es varu teikt, ka Bondars ir piesaistīts vienīgi balsu iegūšanai. Lai nebūtu kārtējo pārpratumu, te Pūces kunga man sūtītās ziņas ekrānšāviņš:

vēlēšanas

Visi šie apstākļi ir tikai nostiprinājuši manu pārliecību, ka partijas Latvijas attīstībai apvienošanās ar Latvijas Reģionu Apvienību un Bondara kunga izvirzīšana par mēra kandidātu bija liela kļūda, kuras rezultātā “Latvijas attīstībai” ir kļuvusi par tādu pašu izplūdušas ideoloģijas un uz atsevišķu personu varaskāri orientētu partiju, kādu Latvijā jau tāpat diemžēl ir ļoti daudz.

Kā mēs redzam arī meli, jau pat vēl nenonākot pie varas, ir kļuvuši par šo partiju līderu komunikācijas neatņemamu sastāvdaļu. Visu augstāk minēto iemeslu dēļ, es aicinu visus, kas 3.jūnijā balsos par Latvijas Reģionu apvienība/Latvijas attīstībai kopīgo sarakstu Rīgas Domes vēlēšanās, svītrot no saraksta Mārtiņu Bondaru un Juri Pūci, bet atbalstīt mani (..).

Paldies!

Avots: facebook

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Andris
Andris

Man nav saprotami deputātu kandidātu apvainojumi varas kārē. Paskaidrojiet, kā var izbeigt Latvijā valdošo bardaku nekļūstot par deputātu. Varbūt pielietojot vardarbību,organizējot revolūciju.

joe
joe

…nu un kas tad ir?Tāpat taču visiem ir skaidra tā pirmsvēlēšanu “virtuve”.