Bijušais SAB priekšnieka vietnieks: Bondars ir negausīgs melis un no partijas jāizslēdz

Mārtiņš Bondars
Rīgas domes deputāts Mārtiņš Bondars (LRA) būtu jāizslēdz no Latvijas Reģionu apvienības (LRA), uzskata bijušais SAB priekšnieka vietnieks, LRA veidojošās partijas “Reģionu alianse” Rīgas nodaļas priekšsēdētāja vietnieks Arnolds Babris.
.
Bondars ir “Reģionu alianses” biedrs, taču intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma” paziņoja, ka svētku brīvdienās domāšot, vai palikt šajā politiskajā spēkā. Bondars intervijā sacīja, ka LRA lēmums nesadarboties ar partiju “Latvijas attīstībai” viņam nav saprotams. Bondars domā, ka atsevišķi LRA pieņemtie lēmumi var novest pie LRA “izbeigšanās”.
.
Babris uzskata, ka Bondars no partijas būtu jāizslēdz, jo viņš esot melojis un “rīkojās nodevīgi pret partiju”. Bijušais SAB priekšnieka vietnieks uzskata, ka Bondars lobē partijas “Latvijas attīstībai” (LA) intereses, upurējot LRA kopējās intereses. Tāpat viņš pauda aizdomas, ka Bondars, mudinot LRA un LA sadarboties Saeimas vēlēšanās, esot vēlējies “uztaisīt LA restartu” un “izmantot LRA platformu”.”Man ļoti nepatīk, ka Mārtiņš Bondars melo,” sacīja Babris.
.
Viņš klāstīja, ka Bondars “uzspieda ņemt LA par partneriem” Rīgas vēlēšanās, kā arī atbalstīja sadarbību Saeimas vēlēšanās. Tomēr LRA vadība ilgstoši skaidroja Bondaram nostāju par sadarbību ar LA Saeimas vēlēšanās, apgalvoja Babris.Atgādinām, ka LRA Pārstāvju sapulce 12.decembrī lēma, ka nesadarbosies ar partiju “Latvijas attīstībai”. “Lēmums attiecībā uz partiju “Latvijas attīstībai” tika pieņemts, tādēļ, ka abām politiskajām organizācijām ir atšķirīgi mērķi un redzējums attiecībā par Latvijas nākotni. LRA veidos savu patstāvīgu sarakstu,” norādīts politiskā spēka paziņojumā.
.
Bondars iepriekš sarunā ar šo lēmumu nosauca par tuvredzīgu un viņam nesaprotamu. “Sākotnējā noruna ar LA bija, ka kopā startējam Rīgas domes vēlēšanās, paskatāmies vai mums ir laba sadarbība – kas notika un mēs guvām labus panākumus, un nākamais solis bija lemt par startēšanu Saeimā,” sacīja Bondars. Viņš norādīja, ka šobrīd LRA ir izdarījuši visu, lai tas nenotiktu, un tādā veidā ir pievīlusi sadarbības partnerus un maldinājuši gan viņu, gan kolēģus.
.
Politiķis neslēpa, ka šobrīd ir nostādīts ļoti sarežģītā situācijā, jo ar LA partneriem Rīgas domē ir izveidojusies ļoti laba sadarbība, kas tiks turpināta.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Marks
Marks

..kāda vēža pēc bandos Babris ir kļuvis SAB priekšnieka vietnieks!!!!

Jānis
Jānis

Un šie krāpnieki bez pārmetumiem lien pie varas Rīgas domē , kā tāds var būt deputāts, un kāpēc nav krimināllieta????