Arī Sudraba pošas startam Eiropas Parlamenta vēlēšanās

oligarhu lieta

Partija “No sirds Latvijai” (NSL), kura grasās sevi pārsaukt par partiju “Atmoda”, gaidāmajās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās plāno startēt vienā sarakstā ar Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju, “Kristīgi demokrātisko savienību” un “Gods kalpot mūsu Latvijai”, pavēstījusi NSL valdes priekšsēdētāja Inguna Sudraba.

Viņa skaidroja, ka visas partijas kopā lēmušas par jaunas partijas dibināšanu, tādēļ būtu loģiski, ja tās kopīgi startētu arī EP vēlēšanās. “Visa procedūra, proti, lēmumi partiju sapulcēs un reģistrācija, vēl paņems vismaz pāris mēnešus. Tādēļ ātrāk par jūniju juridiski tas nenotiks. Tādēļ arī loģiski, ka uz šīm EP vēlēšanām partija vēl nemaz nebūs piereģistrēta un tajās nestartēs [kā vienota partija],” skaidro Sudraba.

Tomēr minētās partijas startēs vienā sarakstā. Par konkrētiem cilvēkiem gan vēl neesot skaidrības un par to tikšot runāts vēlāk.

Komentējot partijas “Atmoda” nākotnes plānus, Sudraba vērš uzmanību, ka pašreiz ir tikai piefiksēts lēmums par šādas partijas dibināšanu, taču juridiski procedūra vēl nav pabeigta.

Taujāta, ar ko Sudraba nodarbojas šobrīd, viņa skaidroja, ka gatavojas jauniem izaicinājumiem un meklē veidus, kā pielietot savu pieredzi un zināšanas.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar