Arī Smiltēns nolec no trases – “Vienotību” atkal vadīs Āboltiņa?

Smiltēns Vienotība
Edvards Smiltēns atkāpies no Vienotības Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata, kā arī uz laiku apturējis savas kandidatūras virzīšanu partijas priekšsēdētāja amatam Vienotības kongresā 19. augustā. Par to politiķis paziņojis savā lapā sociālajā tīklā Facebook.
.
“Kā iespējamie kandidāti uz partijas priekšsēdētāju šobrīd ir izskanējuši divi vārdi – mans un Solvitas Āboltiņas. Tā kā mums ir diametrāli pretējs skatījums uz partijas turpmāko attīstību, “Vienotības” frakcijai ir jāpieņem lēmums par partijas nākotni un to cilvēku, kuram viņi dod uzticību partijas turpmākai vadībai. Vienīgais ceļš “Vienotībai” ir radikālas pārmaiņas partijā. Esmu pārliecināts, ka, lai Vienotība varētu veiksmīgi attīstīties, tai ir jābūt vienam līderim ar skaidru uzticības mandātu. Līdz ar to frakcijas lēmums būs izšķirīgs arī man. Vai nu man tiek dota uzticība partijas vadībā, vai arī atstāju partiju,” raksta Smiltēns.
.
Jūlija sākumā Vienotības priekšsēdētājs Andris Piebalgs paziņoja, ka nākamajā partijas kongresā vairs nekandidēs uz partijas priekšsēdētāja amatu. Savukārt gatavību kandidēt uz partijas vadītāja amatu nākamajā kongresā pauda Edvards Smiltēns.
.
Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar