Pīrādziņi „Viens, divi – gatavs!”

pīrādziņi

Pīrādziņi pagatavojami pat vecpuišu virtuvē – vienkārša recepte, turklāt tos var cept uz pannas.

Vajadzēs:
Mīklai:
2 glāzes miltu
3 ēd.k eļļas
ūdens
0,5 tējk. sāls
0,5 tējk. sodas.

Pildījumam:
Lielveikalā nopērkamā sīki sagrieztā žāvētā gaļiņa speciāli pīrādziņiem vai jebkas cits pēc līgotāju gaumes.

Gatavošana:
1. Glāzē ielej 3 ēd.k. eļļas, pēc tam glāzi līdz augšai piepilda ar ūdeni.

2. Eļļas un ūdens maisījumu ielej bļodā. Pievieno sāli, sodu un visu ar mikseri sajauc.

3. Masā iejauc miltus.

4. Mīklu saveļ „desiņā”, griež gabaliņos, pēc tam tos izrullē. Uz katra gabaliņa liek karoti pildījuma. Aizspiež pīrādziņa malas.

6. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, pīrādziņus viegli apvārta miltos un apcep no abām pusēm, lai veidotos kraukšķīga garoziņa.

Var cept arī cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Jūs varētu interesēt

Populārākie raksti

Lasītāju viedokļi

Ierakstiet pirmo komentāru!

avatar
wpDiscuz