Kartupelis: parasts tupenis pārtop kulinārijas šedevrā

Kartupelis ir teju katra latvieša neatņemama pusdienu ēdienkartes sastāvdaļa. Vārīti, cepti, sutināti – taču jau pagalam apnikuši. Nekādu problēmu! Pārvērt necilo tupeni restorāna cienīgā ēdienā. It kā tas pats ceptais kartupelis, tomēr pavisam citāds.

Jums būs nepieciešams tikai paliels kartupelis, ķiploks, olīveļļa un rozmarīns (vai jebkura cita jūsu iecienīta garšviela).

Šī ir pamata recepte, un jūs to varat uzlabot pēc savas gaumes – piemēram, pārkaisīt ar rīvētu sieru.

Izsaki savu viedokli komentāros un seko mums Facebook un Twitter!

Jūs varētu interesēt

Populārākie raksti

Lasītāju viedokļi

Ierakstiet pirmo komentāru!

avatar
wpDiscuz