Kā uzvedīsies 2018.gada saimnieks Dzeltenais Zemes Suns

Saskaņā ar ķīniešu horoskopu 2018. gada valdnieks būs Dzeltenais Zemes Suns. Jaunais gads iestājas šovakar, 15.februārī, 23:05 pēc Latvijas laika.

Ja pērn Ugunīgā Gaiļa gadā viss gāja kā pa ķešu, šī gada saimnieks sola labas pārmaiņas.

Ugunīgais Gailis negribīgi, taču tomēr būs spiests 16.februārī pavēdināt spārnus šajā lokā pēdējo reizi, atdodot gada dzīvnieka troni Zemes Sunim. Un suns, kā zināms, nemēdz sēdēt mierā – viņš visu gadu modri sargās mūsu labklājību. Suns iemieso taisnīgumu, nekad nenodod, un viņa valdīšanas gadā uztraukties nenāksies – viss notiks tā, kā to būsi pelnījis. Precīzi un taisnīgi.

2018.gadā droši var ķerties klāt jebkurai nodarbei – suns, kā zināms, drosmīgi metas cīņā, daudz nedomājot par sekām. Zeme sniedz stabilitāti. Zemes stihijai raksturīga pacietība, taisnīgums, godīgums un sistemātiskums. Tomēr tā var arī smacēt un pieprasīt, tāpēc Dzeltenā Zemes Suņa gadā svarīgi dzīvot nepārkāpjot savus principus. Neraugoties uz to, ka Suns pārmaiņas nemīl un nealkst pārcelties no suņubūdas uz pili, viņš darīs visu, lai uz zemes mītošajiem palīdzētu uzlabot sadzīves apstākļus. Galvenais, ticēt brīnumam – 2018.gada saimnieks ar prieku palīdzēs tam notikt.

Ja ziemā Suns vēl tikai uzņems tempu, pūloties sakārtot impulsīvā Sarkanā Gaiļa radīto haosu, tad jau ar pirmajām pavasara vēsmām viss būs gatavs. Mostoties no ziemas miega, daudzi var cerēt uz veiksmi naudas lietās – monētas un banknotes piesaistīs gada krāsa – dzeltenā. Protams, Suns neizkašās no puķudobes zelta stieņus un neaizvedīs mūs pie mežā ieraktas bagātību lādes. Tomēr tie, kas čakli strādās un būs mērķtiecīgi, var sagaidīt gan paaugstinājumu amatā, gan prēmijas, gan citus labumus. Bez tam, dzeltenā ir arī saules krāsa, tā uzlādēs ar saules enerģiju, pozitīvismu, mundrumu un labu garastāvokli – strīdēties ar Dzelteno Zemes Suni ir bezjēdzīgi, tas tik un tā sarīkos mums pasakainu un priekpilnu dzīvi.

Suns ir nesavtīgs un augstsirdīgs dzīvnieks, tas nealkst slavas un komforta. Taču rūpīgais gada saimnieks priecāsies, ja mūs ieskaus skaistas lietas un mēs ģērbsimies tā, it kā būtu kļuvuši par karaļiem un princesēm. Tā ka – daiļās dāmas, 2018.gadā jūs bez sirdsapziņas pārmetumiem varēsiet papildināt savu garderobi!

2018.gadā cieņā būs tādas īpašības kā draudzīgums un godīgums. Pat saskarsmē ar nikniem konkurentiem mēs nedrīkstam kļūt lišķi vai divkoši. Visam jānotiek saskaņā ar likumu – Suņa gadā neviens neuzdrošināsies mūs piemānīt vai ievilkt kādā krāpnieciskā darījumā. Ja nu tomēr, tad šie cilvēki saņems pēc nopelniem, nešaubieties. Iespējams, sirdsapziņa ierunāsies arī nodokļu nemaksātājiem.

 

2018.gadā svarīgs būs radoša nots it visā. Pat tad, ja strādājat tehnisku rutīnas darbu, būs iespējams sasniegt lieliskus rezultātus, iedarbinot fantāziju. Grīdu var izmazgāt ar līdzekli, kas smaržo pēc apelsīniem, bet maizes klaipu sagriezt zigzagā (šefs būs sajūsmā un noteikti paaugstinās algu). Intelektuālu profesiju pārstāvjiem Dzeltenā Suņa gadā dzīves krustceļu luksoforā nenodzisīs zaļā gaisma  – tik lielu projektu un atklājumu gūzmu pasaule vēl nebūs pieredzējusi. Čaklais un aktīvais Suns vienmēr atradīs sirdij tīkamu nodarbi, viņa deguns saodīs, kurā debess pusē mīt veiksme, un viņš palīdzēs tur nokļūt visiem, kuri tic saviem panākumiem.

 

Veselības jomā problēmas Suņa gads nesola. Lietū un sniegā norūdījies, Dzeltenais Suns neļaus mums ne šķaudīt, ne klepot, ne citādi vārguļot. Taču no kaitīgajiem ieradumiem nāksies atteikties – Suns necieš, ja nauda tiek izšķiesta visādiem draņķiem, piemēram, cigaretēm un alkoholam. Tad jau labāk nopirkt kādu gardu kauliņu vai jaunu šīfera plāksni suņubūdas jumtam. Starp citu, Dzeltenajam Zemes Sunim ļoti patīk ceļot – tā, lai gar acīm ainavas mainās kā bildītes kaleidoskopā. 2018.gadā varēs apceļot vai pusi pasaules – būs daudz jaunu draugu, kā arī iespaidu, kurus pārrunāt draugu lokā varēs vēl ilgi.

 

Burvīgas un gluži vai neticamas pārmaiņas mūs gaida arī mīlas frontē. 2018.gads būs jaunu tikšanos, iepazīšanās un randiņu pārpilns.  Precētie ļaudis jutīsies teju kā septītajās debesīs – vēl viens medusmēnesis var ilgt vai visu gadu. Savukārt tiem, kuru sirds vēl brīva, Suns sarūpēs daudz pārsteigumu. Dzeltenais Zemes Suns ir vienojies ar Amoru, kas jau gatavo savu bultu krājumus – pietiks visiem, it sevišķi tiem, kas sen jau ilgojas satikt savu vienīgo un izredzēto otro pusīti.

 

2018.gadā daudzi svinēs kāzas. Pāri, kas dibinās ģimeni Suņa gadā, var neraizēties – viņu kopdzīve būs ilga un laimīga. Savukārt mazuļi, kas nāks pasaulē nākamgad, būs veselīgi, jautri pēc dabas un ar augstu intelektu. Tā ka – nekavējieties, meklējiet dzīves partneri, meklējiet tīkamu dzemdību vietu un krājiet naudu pamperiem un autiņiem.

 

2018.gadā ļoti svarīga būs savstarpējā saskarsme un jaunu draugu iepazīšana.  „Savējos” mēs sajutīsim uzreiz, savukārt visi naidīgi noskaņotie sargāsies no mums kā no uguns, jo blakus taču Suns.

 

Dzeltenais Zemes Suns reti kuram rādīs zobus – tikai luncinās asti un dos ķepu sveicienam. Taču 2018.gada saimnieks pieglaudīsies tikai labiem cilvēkiem – nenāks par ļaunu jau tagad pārskatīt savas manieres, sakārtot domas, smelties pozitīvismu un kļūt draudzīgākiem savā starpā.

 

Avots: cluber.com

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar